Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

Budapešť Open 2024

Budapešť Open 2024

4 medaile (1x zlato, 1x stříbro a 2x bronz) z Budapešť Open a další 3 nominace na říjnové mistrovství světa, které se bude konat v Itálii ve Venice. 

 

Minulý víkend se konal tradiční mezinárodní turnaj v maďarské Budapešti. Účast na tomto turnaji byla již tradičně vysoká, když se během třídenního maratonu zápasů prostřídalo na devíti tatami zhruba 2000 závodníků ze 42 států světa.
 
Nejen, že se bojovalo o cenné kovy, ale také o poslední možnost jak se kvalifikovat na říjnové MS v Itálii a to se nám podařilo.
Svou nominaci potvrdila jednoznačně Kačka Nováková, která ve své váhové kategorii ani jednou nezaváhala a zvítězila, stříbro vybojovala Dominika Suchá, která na tento výsledek čekala již delší dobu a vybojovala si na poslední chvíli nominaci na MS, tak jako náš nový člen a závodník Martin Palan, který vybojoval bronz. Poslední medaili a to bronzovou vybojoval David Kastl, který v početně obsazené kategorii v boji o bronz a zároveň o přímou nominaci na MS porazil svého českého konkurenta.
 
Pátá místa přidali Jirka Snížek a Nicol Cirhanová. Ostatním závodníkům se nepodařilo vybojovat cenný kov, ale jejich čas určitě přijde.
 
Děkujeme všem našim závodníkům za reprezentaci.